Thursday, March 24, 2016

Seks titeks


"Oh Jake!" Čuo sam pornici 69 iza sebe i odjednom par vitkih ruku pritisnutih na vrhu moje glave i gurnuo me ispod vode. Nasmijao sam se ispod vode i gurnuo ruke s mene i odmakne se. Okrenuo sam se gledati Alan grab Sierra s leđa i podignite joj se i dalje od mene. Ona je vikao i nasmijala kao ona slabo šutirali nogama pornici 69  u zraku. Nešto mi je okrenuti upravo tada i uspio sam uhvatiti Anabel kao ona bacila na mene. Sam je okrenuo i preselio svoju ruku na ugurati dojku dok joj leđa bila između nas i druge dvije. Ona je pogledala dolje u mene i nasmiješio se dok je pritisnut jače od moje ruke. Ukrao sam brzi poljubac na usnama kao što sam joj spustila i oboje smo se nasmijali. Ja sam htjela ništa više nego da ju je povući u drugu strastveni poljubac pravo zatim i tamo, ali pornici 69  to je bilo ne dolazi u obzir. Mogao sam vidjeti po izrazu njezina lica da je Ana htjela isto, ali je znao da ne može. Ja nevoljko pustiti da ode i gledali smo kako Sierra i Alan otjerao jedni druge oko bazena za nekoliko minuta.
Nakon što su se smjestili toga, Sierra predložio da imamo nekoliko piletina borbe. Anabel se nasmiješio i kimnuo željno pornici 69
 dok ja samo ošamario moje čelo. Počeli smo prvu utakmicu kao djevojčica protiv dječaka. Ja valjane oči i preselio preko baciti kamen-škare-papir da odluče tko će biti na dnu prve. Bacio sam kamen i bacio papir. Uzdahnula sam i čučnuo u vodi dok se penjao na mojim ramenima. Skrenuli smo suočiti se s djevojkama i našao Anabel je bio pornici 69  na vrhu i bio sam licem u lice s Sierra. Oboje nam je dao zli, odlučan osmijeh i počeo se kretati prema nama. pripremio sam noge i da nam krene prema njima. to sam osjetila kada Anabel i Alan zaključana ruke i počeo vuče na svaki drugi. Učinili smo sve da se osjećaju kamo idemo svaki put mi pomaknut. Alan je dobio malo previše overzealous, ipak, i pornici 69  uzeo nas dolje. Anabel mu je dao dodatnu silu dok je bio predaleko i njegova težina me ruše s njim.

No comments:

Post a Comment